Fotodagboek week 9

persoonlijk /

Welkom maart! De maand waarin het lenteseizoen begint en nog leuker; ik in het vliegtuig richting Italië stap. Volgend weekend ga ik samen met Kirsten een weekend door Milaan banjeren en dat gaat helemaal lukken met zeventien graden. Ik heb er zoveel zin in! Kijk verder voor alle hoogtepunten van de afgelopen week. Weken moet ik eigenlijk zeggen, want ik was een aantal foto’s vergeten de vorige keer.

Met vriendlief lunchen bij Baker & Moore in Rotterdam. Zeker een aanrader als je een dag gaat winkelen, want de lunchtent zit om de hoek van Eendrachtsplein, maar je moet het maar net weten. Wist je dat deze eigenaren in mei een cookie dough bar openen? Kom maar door.

Heel makkelijk en lekker wanneer je in je eentje eet: zelfgemaakte broccolisoep en bruschetta.

The Pool in de Wibautstraat (Oost) is en blijft een leuke plek om een drankje te doen.

Afgelopen week waren deze te leuke schaaltjes bij Albert Heijn in de Bonus. Helaas heb ik ze niet nodig, maar leuk zijn ze zeker.

Zoals beloofd zou ik nog mijn carnavalslook met jullie delen. Tadaaaa. Een combinatie van een 80’s girl en een gabber.

Hallo jij, zonnetje! Dit zijn de betere weersomstandigheden om outfit foto’s te maken.

Ik ging met mijn projectgroepje naar het We Love Food Festival in Amsterdam-Noord. Het concept was echt superleuk bedacht, maar volgens mij werd het evenement niet druk bezocht.

Chai latte drinken bij Bar Botanique in Oost.

Een dagje hotspots fotograferen in Den Haag! Later meer over deze leuke plek.

Ik weigerde om pal voor Paleis Noordeinde outfit foto’s te maken, maar het werd vooralsnog mijn uitzicht.

Deze blauwe deur vond ik stiekem wel erg leuk.

Hé hé. Na drie keer passen en meerdere twijfelsessies heb ik de blouse dan eindelijk gekocht. Veertig euro vond en vind ik nog steeds veel geld voor een blouse, maar ik kon hem maar niet vergeten.

Lunchen met hemelse zoete aardappel pannenkoekjes en vers fruit.

Het fotogenieke katje van Kirsten even op de foto zetten… En actie!

Ga je binnenkort naar Den Haag en ben je gek op kroketten? Ga naar Het Kroket Loket! Op aanraden van Kirsten waagde ik mij aan de truffel bospaddestoel. Echt een topper.

Gisterenavond gingen Jazz en ik nog uiteten voor z’n verjaardag in Den Haag. Ik vind het zo’n gezellig en romantisch restaurant, dus ik schrijf er binnenkort nog een stukje over op mijn blog. Stay tuned! 

Fijne zondag lieve mensen! Gaan jullie nog iets leuks doen?

Leave a Comment

(6) comments

  1. Ohhh, die eet- en hotspotfoto’s zien er allemaal te leuk uit! Je hebt er duidelijk oog voor . En die schaaltjes zijn ook zo cute! Ik ren straks even naar de AH ;-).

  2. Joehoe! Die blouse is LEUK! En ik ben echt weg van die tulpenbroek. Die kan je echt heel goed hebben. Jammer dat het festival niet zo druk werd bezocht, want het ziet er wel leuk uit!