Fotodagboek week 12

persoonlijk /

Goedemorgen lieve mensen. Een uurtje minder slaap voor mij, want ik moet de komende weken vroeg uit veren voor al mijn deadlines. Vorige week had ik heftig stressmoment vanwege de hoeveelheid deadlines. Gelukkig heb ik iets heel leuks om naar uit te kijken wanneer ik klaar ben, want een paar dagen later ga ik al naar New York. Het aftellen is inmiddels begonnen! Kijk snel verder naar alle foto’s van afgelopen week.

Na een kleine twee weken kon ik eindelijk de foto’s van mijn wegwerpcamera ophalen. Doordat ik vaak vergat dat ik zo’n camera heb, duurde het een tijdje voordat ik alle zevenentwintig foto’s had gemaakt. Hier op de foto met lieve Yara.

En met lieve Chantal! Heee, zien jullie trouwens dat mijn haren hier zijn gekruld? Woooh. De eerste keer sinds járen, maar eigenlijk vind ik het best wel leuk staan. Misschien wil ik wel een krultang aanschaffen. Iemand nog tips voor een goed en betaalbaar merk?

Ik vroeg aan Jazz of hij een foto van mij wilde maken, maar door de stevige wind waren de foto’s compleet mislukt. Leuk detail btw: Jazz had deze outfit voor mij uitgekozen, al zie je het niet heel goed op deze foto..

Donderdag ging ik met mijn huisgenoten pizza maken (oh my, ze waren zó knapperig), gevolgd door drankjes in de stad en daarna gingen we ook nog even de dansvloer op.

Wekelijks haal ik mijn oppaskinderen op van school, maar omdat ik er altijd veel te vroeg ben, loop ik een blokje om. Dan eindelijk kon ik deze brug met een blauwe lucht fotograferen.

Yaaay, ik hou van spontaan uit eten! In de trein richting Rotterdam probeerden we te reserveren bij een aantal restaurants, maar alles zat al propvol. Daarom besloten Jazz en ik maar door Witte de Withstraat te lopen en uiteindelijk belandden we bij Wagamama. Voor mij de eerste keer dat ik hier was, maar oh, wat was het lekker!

Mijn hoofdgerecht was deze curry met kip en rijst. En ja, het ging allemaal op – op een klein beetje rijst na.

Gisteren gingen Jazz en ik shoppen in Rotterdam. We lunchten met een frietje en snack, maar we voelden ons zo ongezond daarna, dus we haalden gezonde sapjes bij Sappi. En toen voelden wij ons weer een beetje gezond.

Even een leuke spiegelfoto in de winkel maken, terwijl Jazz druk aan het passen was. Nee, dat COS tasje is helaas niet van mij. Ik had heel graag iets nieuws willen scoren, maar ik kwam niks leuks of betaalbaars tegen.

Vandaag ga ik dus weer hard bikkelen voor school en om het weekend af te sluiten, gaan Jazz en ik vanavond naar de bioscoop. Fijne zondag iedereen. <3 

Leave a Comment

(2) comments