Outfit: scarf and stripes

outfit /

Na een ochtend vol regenbuien en het ontdekken van Oud-Zuid gingen Yara en ik weer eens outfit foto’s maken. Ik had zin in een comfortabele look, dus ik ging voor mijn zwarte tuinbroek die ik al enige tijd niet meer had gedragen. Met vrieskou is zo’n broek natuurlijk niet heel warm bij de enkels. Gecombineerd met een gestreepte trui en dit neksjaaltje (dit doet me soms een beetje denken aan het Albert Heijn sjaaltje, als je begrijpt wat ik bedoel..) vind ik het altijd een leuke outfit. Streepjes zijn zo handig om in je kast te hebben, want je kan het met alles combineren en vrolijkt een outfit – zeker tijdens een sombere dag – meteen op.

Ik voel me wel echt een spook op deze foto’s, dus laat het lenteweer maar snel komen. Gelukkig zit ik over een kleine drie weken al in Milaan, dus hopelijk geven de zonnestralen daar mijn gezicht een beetje kleur. Oh, ik heb gisteren trouwens weer heel wat leuke hotspots ontdekt, dit keer in Oud-Zuid dus. Ik kom vrijwel nooit in deze buurt, omdat het best ver van mijn huis is, maar was een fijne, rustige buurt is het. En om de hoek heb je je de leukste achtertuin die je je maar kunt wensen: Vondelpark.

H&M tuinbroek & trui (alternatief van Esprit) | ZARA sjaaltje | Sacha laarzen | Daniel Wellington horloge

Ben jij ook zo gek op gestreepte items? Fijne dinsdag! 

Leave a Comment

(9) comments

  1. Mooie outfit en toffe locatie! Vind het sjaaltje er ook heel leuk bij staan en die tuinbroek staat tof! En ja, ik ben net zo gek op streepjes als jij. Heb de laatste keer tijdens shoppen ook bewust gezegd tegen m’n shoppartner: ‘ik mag niets met streepjes kopen’. Mislukt!