Fotodagboek week 5 & 6

persoonlijk /

Winter Wonderland is dan eindelijk hier. Wat een hoop sneeuw is er gevallen gisteren zeg, zo gezellig eigenlijk. Gelukkig had ik geen wilde plannen dit weekend, anders ben ik niet zo’n fan van sneeuw. Vandaag hebben Jazz en ik heerlijk uitgeslapen en straks gaan we richting Utrecht voor iets heel leuks. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s van de afgelopen twee weken.

Sushi eten voor mijn zus haar verjaardag bij MoJo. Hier krijg je gelukkig niet zo’n vreetschuur gevoel als bij Sumo. Aanrader!

Ik ben zo’n twee keer per week bij de Dappermarkt in Oost te vinden. Dit alles bij elkaar was slechts vier euro.

Mooie gebouwen fotograferen in West terwijl het zonnetje heerlijk schijnt.

Foto’s maken bij cadeauwinkel STØV in de Javastraat.

Ah, ik word altijd zo hebberig van dit soort leuke winkeltjes. Niet goed voor mijn portemonnee, maar wel voor de inrichting van mijn kamer.

Ook was daar de afsluiting van mijn specialisatie Mediaondernemerschap. Met alle klassen gingen we borrelen bij café Fest.

De beste nacho’s die ik ooit in Nederland hebben gegeten. Sorry, maar in Valencia hebben ze naar mijn mening toch echt de beste.

Lunchen met vriendinnetje Floor die ik al een tijdje niet meer had gezien. We gingen een hapje eten bij Benji’s, een soort mini jungle in de Wibautstraat.

Kijk nou hoe leuk!? Daar word je toch blij van?

’s Avonds zag ik Jazz éindelijk weer, want we hebben het allebei erg druk gehad in verband met onze deadlines. Heel fijn om dan weer samen te zijn.

Naar de bioscoopfilm Patriot’s Day met Jazz. Een erg goede film!

Ik ben weer op zoek naar een mooie plant voor op mijn kamer en deze is een goede kandidaat.

Mooie bruggetjes fotograferen tijdens een wandeling in Amsterdam.

En stiekem word ik heel gelukkig als ik ook dit soort plaatjes kan schieten.

Ik spotte niet één, maar twee toffe auto’s. Ah, ik word hier zo blij van.

Woensdag kwam Mariëlle gezellig bij mij slapen. Wij zijn allebei verslaafd aan dezelfde soort series en wanneer het maar kan, zetten we onze serie weer aan. Mariëlle keek Shooter en ik Luke Cage. Love them both!

Ik deed twee pogingen tot het maken van een (hart)pizza met een bodem gemaakt van bloemkool. Wat een grap.

Hij ziet er mooi – en lekker – maar oh, hij was zo slap als wat en smaakte echt naar bloemkool. Ugh nee, niet mijn ding. Het was een leuk idee voor mijn blog..

Woensdag zag ik vriendinnetje Sophie weer en we hebben de hele avond bijgekletst. Onze gevulde paprika’s zijn inmiddels een traditie geworden.

Ik vertelde Sophie over mijn idee voor carnaval en toen toverde ze deze gewéldige legging uit de kast. Ik kan nu al niet wachten om de outfit aan jullie te laten zien.

Ook ging ik weer een paar dagen naar mijn ouders, want die had ik al weken niet meer gezien. Vrijdag ging ik even de stad in en ik paste een hoop kleding bij ZARA. Deze trui was nogal een flop.

Wel ging ik met deze broek en trui naar huis. De trui voelt aan als een vloerkleed, maar oh, hij is zo heerlijk warm. Love it.

De regenboog legging was item nummer één en dit retro sportjack is nummer twee. Goh, hoe zal ik toch verkleed gaan dit jaar…?

’s Middags meette ik met mama in de stad, want we gingen samen lunchen. We gingen naar kattencafé Mispoes.

Op de bank met een stukje zelfgemaakte appeltaart van mama terwijl ik alle foto’s bewerk.

Vandaag staat er iets mega leuks op de planning. Jazz en ik gaan straks richting Utrecht voor de Harry Potter expo. Wij zijn allebei groot fan, dus wij zijn heel benieuwd! Fijne zondag lieve mensen.

Leave a Comment

(3) comments