Tip: 3 toffe iPhone hoesjes van AliExpress

tips /

Mijn telefoon was lange tijd tropisch versierd, maar het hoesje was nu écht aan vervanging toe. Eerder bestelde ik altijd mijn hoesjes op eBay, maar sinds een aantal maanden ben ik verslaafd aan AliExpress. Je ziet foto’s van blije kopers, je kan met iDEAL betalen en het zoeken naar producten gaat voor mijn gevoel net wat sneller. Ik heb de afgelopen weken enthousiast veel iPhone hoesjes besteld die tussen de 1 en 2 euro kosten. Ze zijn bijna allemaal voor zowel de iPhone 5, 6 als 7 verkrijgbaar.

Palmbladeren

Een print die niet in mijn collectie kan ontbreken, zijn palmbomen, palmbladeren – alles wat tropisch is. Hiervoor had ik lang een hoesje vol palmbomen in de kleuren van de regenboog en dit keer ben ik voor bladeren gegaan. Absoluut mijn favoriet van de drie! Via deze link vind je bijna twintig hoesjes met palmbladeren, waaronder deze van 1,55 euro.

Eenhoorns

Deze schattige eenhoorns vind ik waarschijnlijk maar voor eventjes leuk om mijn telefoon, maar hé, daarom bestel ik ook meerdere hoesjes. Dan kan ik regelmatig switchen en kiezen waar ik zin in heb. Net als de andere twee hoesjes is dit een soft case, want ik ben zo’n kluns die mijn telefoon regelmatig laat vallen, dus goede bescherming is in mijn geval genoodzaakt, haha. Dit hoesje met eenhoorns kost 1,10 euro en vind je hier.

Heelal

Het planetenstelsel, raketten, astronauten en sterren; op AliExpress vind je veel telefoonhoesjes in dit thema. Via deze link vind je er maar liefst twintig en ze kosten 1,55 euro per stuk. Ik heb twee verschillende besteld en dit is er eentje van. Ik denk wel dat deze print vrij snel zal slijten, maar ach, wat wil je ook voor zo weinig geld?

Geen geld toch voor zulke leuke hoesjes? Ik heb nog veel meer toffe besteld en deze zal ik met jullie delen wanneer deze binnen zijn. Wat voor telefoonhoesje heb jij op dit moment? 

Leave a Comment

(2) comments