Outfit: velvet jumpsuit

outfit /

Deze fluwelen jumpsuit had ik speciaal voor de feestdagen gekocht, maar ik vind het altijd zo zonde als ik een kledingstuk voor slechts één gelegenheid aanschaf. Ik zie het juist als een uitdaging om het item daarna ook op ‘normale’ dagen te dragen. Als het vriest, is dit pakje echt te koud door de blote enkels, maar deze dagen is de temperatuur ietsjes aangenamer en dan doe ik hem graag aan.

Yes! De foto’s zijn gemaakt met mijn nieuwe cameralens, Canon EF 50mm f/1.4. Nou heb ik deze foto’s niet zelf geschoten (goh), maar doordat de foto’s meteen scherp waren, ging deze fotosessie drie keer zo snel als normaal. Helemaal gelukkig mee. Ik kan niet wachten om deze week met mijn camera op pad te gaan. Oh, en dan mijn reisje naar New York niet te vergeten.

Heel stiekem heb ik al een lange to-do lijst voor New York en zo zijn er twee specifieke straten die ik heel graag wil fotograferen, namelijk Gay Street en Washington Street. Ik heb hier ooit foto’s van gezien op Pinterest en deze heb ik meteen opgeslagen met de gedachte: deze plekken ga ik hoe dan ook ooit zelf fotograferen. Daarom wil ik ook een middag alleen op pad om non-stop te fotograferen. Dan hoeven mijn vriendinnen ook niet steeds op mij te wachten, haha.

Primark jumpsuit | Monki coltrui | Sacha schoenen | Daniel Wellington horloge

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze outfit vinden! En hebben jullie ook fluwelen items in de kast liggen?

Leave a Comment

(16) comments

  1. Dit is zo’n leuke look! En mooie foto’s met je nieuwe lens. Ik had er ook bijna een gekocht, maar vond 437 alsnog veel geld :( Dus nu doe ik het nog even met mijn 50mm 1.8 die ook prima is :)

  2. Wat een leuke outfit! Ik vind velvet echt heel mooi, maar ik heb er zelf nog niks van in m’n kast hangen. Maaaar: ik kwam laatst een velvet trui bij de Zara tegen, helaas niet in mijn maat, maar die wil ik binnenkort dus nog gaan kopen. Die is ook roze!