Outfit: my fav jacket

outfit /

Eens in de zoveel tijd kijk ik naar mijn kledingrek en denk ik: ik wil al-les verkopen. Oké, zo goed als. Ik merk heel erg dat mijn kledingstijl- en smaak aan het veranderen zijn, waardoor ik bepaalde kledingstukken gewoon niet meer draag. Zo heb ik inmiddels al veel rokjes verkocht en ook veel paar schoenen gaan de deur uit. Ik heb gisteren het een en ander gefotografeerd en ik verkoop alles via United Wardrobe voor degenen die eventueel geïnteresseerd zijn. Hier vind je de link naar mijn virtuele kledingkast.

Een paar items waar ik momenteel geen genoeg van kan krijgen, zijn (flared) broeken, coltruien, zwarte laarsjes en deze winterjas van Topshop. Deze jas was een nogal spontane aankoop, maar ik ben er nog steeds zo blij mee. Als ik ‘m dicht draag, voel ik me af en toe wel een kerstmannetje, maar hij is zo lekker warm. Ook zou ik nog meer flared jeans willen, maar ik denk dat ik even wacht totdat ik in New York ben en dan één of twee paar jeans bij Levi’s koop. Aan mijn voeten zitten mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha. Lekker stoer door de zilveren gespen en ik vind ze mega leuk staan onder deze broek. What do you think?

Topshop jacket | Monki jeans | Mango jumper | C&A tasje | Sacha enkellaarsjes

Fijne week iedereen!

Leave a Comment

(10) comments