Fotodagboek week 4

persoonlijk /

Als je de foto’s van afgelopen week ziet, zou je niet zo snel zeggen dat ik ook nog een tentamen heb gemaakt. Donderdag had ik een pittig tentamen, maar ondanks dat was de studielast niet zo zwaar. Het einde van de specialisatie is in zicht en om dat te vieren, ging ik met vriendinnen uit. Ook zag ik vriendin Kirsten weer en dat was mega gezellig.

Maak kennis met mijn ‘buurman’ Lammie de lama. Helaas houdt hij niet zo van foto’s.

Zo happy met mijn nieuwe laarsjes van Sacha. Bekijk hier een outfit.

Sinds jáááren weer een potje Levensweg spelen met mijn oppaskindjes.

Vers brood + verse pesto + avocado = goddelijke combinatie.

Op de markt kocht ik weer lekker veel fruit voor weinig geld (lees: twee doosjes blauwe bessen voor één euro) en dat betekent maar één ding: een smoothie!

In de linker smoothie zit banaan, sinaasappel, kiwi en aardbeien en in de rechter zit ook nog spinazie.

Niet alleen fruit in mijn smoothie, maar ook in mijn ontbijt. Zo fijn om de dag te beginnen met een vitaminebom.

Al een tijdje wilde ik mijn portretlens Canon 50mm 1.8 vervangen, want na elke outfit shoot kan ik drie kwart van de foto’s weggooien. Toen hoorde ik van Yara over de 21% BTW dagen bij Mediamarkt en daarop besloot ik behoorlijk spontaan om de 50mm 1.4 te kopen. Dat klinkt als een nihil verschil, maar het verschil is groot. De eerste poging tot outfit foto’s maken was meteen geslaagd, maar ik wil nog wel meer oefenen om officieel overtuigd te zijn.

Gadogado eten met mijn lieve huisgenootjes na ons tentamen.

’s Avonds gingen we gezellig uit en Mariëlle ging mijn haar krullen! Dat doe ik zelf echt nóóit, dus ik kon wel wat hulp gebruiken. Ik vond het resultaat echt superleuk geworden, dus wellicht ga ik binnenkort een krultang aanschaffen.

Vrijdag had ik een date met Kirsten. Ze kwam gezellig naar Amsterdam om mijn nieuwe huis te aanschouwen. ’s Middags gingen we gezellig de stad in.

Deze vazen blijven een en al liefde. <3

Als je geld te veel hebt, moet je echt je kaarten bij Urban Outfitters kopen.

Dit was toch wel onze favoriet. Kost alleen wel 6,50 euro…

Na een aantal mislukte pogingen gingen we lunchen bij FRNZY in De Pijp. Deze noedelsalade is echt god-de-lijk.

Daarna gingen we nog gezellig iets drinken bij Coffee & Coconuts.

Sinds maanden dronk ik weer eens een koffietje.

’s Avonds luidde ik alleen (ah dit klinkt wel heel zielig) het weekend in met een pizza margherita en heel veel knoflooksaus. Liefde voor deze combinatie.

Fijne zondag lieve mensen! X

Leave a Comment

(4) comments

  1. Ja de urban outfitters heeft echt de leukste (maar iets te dure) dingen! Oh en thanks voor de tip van de media markt aanbieding. Ik ga even kijken want wil nog een nieuwe lens kopen :)