Fotodagboek week 48

persoonlijk /

Goedemiddag lieve mensen. Net als ik van deze prachtige zondag aan het genieten? Ik heb heerlijk uitgeslapen en het is stiekem heel fijn dat ik een weekend niet aan school hoef te denken. De afgelopen dagen heb ik weer een heleboel gedaan. Ik vierde Sinterklaas met vriendinnen, ging naar de opening van de mega grote Primark in hartje Amsterdam en ik at maar liefst twee keer sushi. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s.

fashiable-fotodagboek-2

En we beginnen het fotodagboek voor de verandering met een foto van de grachten, máár dit keer wel met een blauwe lucht.

fotodagboek-fashiable

Ik voel me altijd als een kind zo blij wanneer ik in de enige echte Blond Amsterdam winkel ben. Alleen kwam ik dit keer niet voor mezelf, maar voor een sinterklaascadeau. Ieder jaar vier ik met mijn vriendinnen uit Brabant (ofja, we zijn daar opgegroeid) Sinterklaas. We schrijven dan een gedichtje, kopen een leuk cadeautje en…

fotodagboek-fashiable-4

… eten gezellig met z’n allen! Omdat we wat later hadden afgesproken, bestelden we sushi. Heel veel sushi.

fotodagboek-fashiable-3

Zo leuk! Op Utrecht Centraal hebben ze een pand helemaal omgetoverd tot een Harry Potter winkel. Ik moest toch op een vriendin wachten, dus ik maakte even snel een rondje. Oh, ik raakte nog bijna verdwaald ook. Oeps.

fotodagboek-fashiable-7

Woensdag ging ik samen met Roos en Yan Yan naar de opening van de Primark in Amsterdam. Een winkel met maar liefst 7(!) verdiepingen. Ik vind de collectie dit keer onwijs leuk, maar ik heb me netjes kunnen inhouden.

fotodagboek-fashiable-5

Zie jij ook wat ik zie? Ja, in deze Primark hebben ze namelijk toiletten!

fotodagboek-fashiable-8

Donderdag kwam Jazz pas later op de avond, dus ik besloot mezelf te trakteren op een uitgebreide kookavond. Goede muziek en een rode wijn en ik ben een gelukkig mens. Zoete aardappelburgers it is!

fotodagboek-fashiable-9

Stiekem hield ik mijn hart vast, maar gelukkig werd mijn harde werk beloond. Ze waren echt heel lekker! Ik wil het recept heel graag op mijn blog delen, maar iets klopt niet. Het bakken gaat gewoon prima, maar ze zijn niet super stevig van structuur. Heeft iemand hier een goede tip voor?

fotodagboek-fashiable-43

Ja ja, ik heb Aliexpress ontdekt. Voor nog geen twee euro bestelde ik dit schattige statief. Ik vlog nauwelijks, maar wie weet word ik hierdoor weer een beetje gestimuleerd.

Processed with VSCO with p5 preset

Geniet van deze mooie zondag lieve mensen! Vanmiddag gaan Jazz en ik pepernoten bakken en vanavond gaan we naar Fanastic Beasts and Where to Find Them. Zo’n zin in!!! 

Leave a Comment

(2) comments

  1. Wat een heerlijke week en het ziet er zo gezellig uit met sushi! Heel tof dat je naar de Primark in A’dam bent geweest, heel indrukwekkend dat hij zo groot is! Geniet van deze nieuwe, stralende week X