Vlog en foto’s – Stortbuien in Pisa en ons eerste ijsje

persoonlijk, reizen, video /

Hé lieve mensen. Ik ben – jammer genoeg – weer terug van mijn reisje naar Italië. Ik had echt nog veel langer kunnen blijven, zeker met het treurige weer hier in Nederland. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan en ik heb alle avonturen op film vastgelegd. En ja, dat is inderdaad een hele tijd geleden. Volgende maand een jaar geleden om precies te zijn, oeps. Bij deze wens ik jullie welkom bij vlog nummer één. De eerste dag hebben we Pisa (her)ontdekt en uiteraard kan de scheve toren niet ontbreken. Veel kijkplezier én vergeet vooral niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal Fashiablevlog.

pisa4

pisa

PIsa5

pisa3

Pisa1

In de volgende vlog zijn wij in het knusse Lucca te vinden! Wat is jouw favoriete stad van Toscane? 

Leave a Comment

(2) comments