Vlog en foto’s – Rondstruinen door Florence en Palazzo Pitti

persoonlijk, reizen, video /

De derde dag pakten Martine en ik de trein naar Florence. Ik herinnerde me nog redelijk wat van vroeger, dus het was ontzettend leuk om weer terug te zijn. Het is wel een super toeristische bestemming, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben veel hoogtepunten gezien en aan het eind van de middag bezochten we een paleis en de bijhorende tuin. Oh, en ik had twee mega muggenbulten op mijn voorhoofd. Veel kijkplezier en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal Fashiable als je dat nog niet had gedaan.

florence

Florence 1

Florence 2

Florence 3

Florence Duomo

florence fashiable

Florence sunset

Florence, wat ben je toch mooi. Houd mijn blog en/of YouTube-kanaal in de gaten, want binnenkort komt de laatste vakantievlog online. 

Leave a Comment

(3) comments