Vlog en foto’s – Het pittoreske Lucca en de truffel hemel

persoonlijk, reizen, video /

Hi allemaal! In de vlog van vandaag zijn Martine en ik in het pittoreske stadje Lucca te vinden. Ik was hier tien jaar geleden voor de laatste – en ook enige – keer, maar ik kon mij eigenlijk niets meer herinneren. De sfeer is hier om van te smullen en vanaf de stadsmuren heb je een prachtig uitzicht. Oh, en we kwamen in de beste winkel óóit terecht. Veel kijkplezier en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal Fashiabevlog.

lucca

lucca kerk

lucca uitzicht op kerk

lucca2

lucca sushi

En de dag sloten we weer af in Pisa, waar we genoten van all-you-can-eat sushi. In de volgende vlog gaan we naar Florence, wauw, ook zo’n mooie stad! Abonneer om niets te missen. 

Leave a Comment

(2) comments