Vlog en foto’s – Optimaal genieten in Portovenere

persoonlijk, reizen, video /

De laatste dag in Italië is denk ik mijn favoriete dag. Ons plan was om de trein naar La Spezia te pakken. Dat ging in eerste instantie ook goed, maar uiteindelijk zijn we in een heel ander plaatsje terechtgekomen. En hoe! We werden enorm verrast toen we na een redelijk lange busrit uitstapten en het prachtige uitzicht zagen. Ik ben niet op strandvakantie geweest dit jaar, dus ik was stiekem dolblij met deze bestemming. Veel kijkplezier en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal Fashiable.

Portovenere

Portovenere Fashiable foto

Portovenere Italië Fashiable

Portovenere Fashiable

 Portovenere Italy Fashiable

Helaas komt met deze vierde vlog een eind aan mijn avonturen in Italië. Ik heb dat jullie net als ik hebben genoten van de foto’s en vlogs. Tot snel bij een volgende video! 

Leave a Comment

(3) comments

  1. Toevallig! Ik ben 2 weken geleden naar La spezia geweest om vanuit daar naar Cinque terre te gaan en onder andere Portovenere. La Spezia zelf is niet zo interessant overigens! Wij hadden een scootertje voor 3 dagen gehuurd en zijn dus ook naar Portovenere geweest, zeker de mooiste plek daar in de buurt! Wij kwamen zo terecht bij een prachtig rotsstrand aan de achterkant van de kerk waar jij stond! (Grotta di Byron) Zo leuk om dit weer te zien, mis het nu al!

  2. Wat vervelend van de trein! Portovenere is mooi he! Ben er zelf ook geweest, maar niet echt in het plaatsje zelf, maar alleen om de boottour te doen. Maar wat je zegt klopt wel, zo veel plekken in Italie lijken op elkaar haha :)