Hotspot Haarlem: Wolkers

Haarlem, hotspot, tips /

Haarlem. Een stad waar ik eigenlijk nooit kom. Alleen om vanaf daar de bus naar het strand te pakken, maar verder dan de bushalte kom ik nooit. Maar dat is vanaf nu verleden tijd! Een vriendin en ik ontdekten het mooie centrum en we kwamen veel lunchplekken tegen, waaronder Wolkers. Een top plek voor een betaalbaar broodje in het warme zonnetje. Oh, en het uitzicht is ook om van te genieten.

Hotspot Wolkers Haarlem

Wie?
Ontbijt- en lunchtent Wolkers
Waar? Gedempte Oude Gracht 139, 2011 GP Haarlem
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 8:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur – 17:00 uur
Zondag: 10:00 uur – 17:00 uur

Op loopafstand – een kleine vijf minuten gok ik – van het winkelcentrum vind je Wolkers. Met uitzicht op een gracht en veel droomhuisjes is het een heerlijke plek om buiten in de zon te ontbijten of lunchen. En straks in het najaar kun je natuurlijk ook knusjes binnen zitten met een kopje thee. Het uitzicht alleen al is voor mij een groot pluspunt, maar ook de vriendelijke prijzen mogen niet overgeslagen worden.

Voor een normaal broodje betaal je 5,50 euro of 6,50 euro. De grote eters onder ons kunnen een extra bammetje (grote in plaats van normale lunch) bestellen en daarvoor betaal je iets meer, maar vooralsnog een vriendelijke prijs. Naast koffie, thee of biologische appelsap (mijn favoriet!) zijn er ook speciaalbieren, diverse wijnen met bijhorende zoutjes.

Hotspot Wolkers Haarlem Fashiable

Wolkers Haarlem

Hotspot Wolkers lunchtent

Hotspot Haarlem Wolkers

Hotspot Wolkers

Ga je binnenkort winkelen in Haarlem? Dan is Wolkers een perfecte lunchplek. Wat is jouw favoriete hotspot in Haarlem? Ontdek hier alle hotspots.

Leave a Comment

(4) comments