Recept: sojayoghurt met havermout, walnoten en fruit

recept, tips /

Ik hou heel erg van ontbijtjes, maar met een boterham met kaas of hagelslag maak je mij in de vroege ochtend niet echt gelukkig. Sinds ik op mezelf woon, eet ik vrijwel iedere ochtend een bakje yoghurt of kwark. Dit eet ik meestal met Cruesli en blauwe bessen, maar ik had eens zin in een nieuwe variatie. En die heb ik nu gevonden! Sojayoghurt met havermout, walnoten en fruit. Heel erg yummy en gezond.

IMG_0325

Benodigdheden
– Sojayoghurt
– Aardbeien
– Blauwe bessen
– Havermout
– Walnoten

Een stappenplan is voor dit ontbijt verder niet nodig, want het is gewoon een kwestie van het bij elkaar gooien van alle ingrediënten. En je kan natuurlijk helemaal zelf de hoeveelheden bepalen. Ik voegde zelf van alles ongeveer een klein handje toe en dat was voor mij meer dan voldoende. Ahhh, ik krijg alweer honger.

Bon appétit! Laat in een reactie weten wanneer je dit ontbijtje hebt geprobeerd, ik ben namelijk heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Wat ontbijt jij het liefst in de vroege ochtend?

Leave a Comment

(4) comments