Outfit: uitwaaien aan de kust

outfit /

outfit

Bergen aan Zee, wat ben je toch prachtig. In Scheveningen is het altijd druk vol mensen en meeuwen, of het nou lekker weer is of niet. De stilte bij Bergen aan Zee was daarom stiekem een verademing voor mij. Het was zo’n twintig graden, maar vooralsnog heerlijk rustig. Lekker met je blote voeten in het zand en ondertussen de geluiden van de wilde golven in je opnemen zonder gestoord te worden door gillende kinderen. Tegelijkertijd een goed excuus om mijn outfit op foto vast te leggen.

Jurkje via Kilo Idioot Primark truitje | Cheap Monday zonnebril | Daniel Wellington horloge
Buddies Amsterdam zonnebril koord en ketting

Oufit Fashiable Bergen aan Zee.png

Outfit Fashiable.png

outfitbergen.png

Wat is jullie favoriete strand in Nederland? Geniet van vandaag lieve mensen!

Leave a Comment

(6) comments