Outfit: the perfect blue dress

outfit /

Closet London outfit Fashiable

Het is zomer in Nederland! Het duurt even, maar dan heb je ook wat. En hoe! Gisteren tikte de thermometer ruim dertig graden aan en iedere beweging was er haast een te veel. Ik was veelal buiten te vinden, maar wel zoveel mogelijk in de schaduw. In de ochtend was ik nog in Nijmegen, waar ik te vinden was voor de Vierdaagsefeesten. Maartje en ik gingen heerlijk wentelteefjes ontbijten bij lunchbar Viking, zo’n leuke plek! In de middag ging ik richting Den Bosch, om daar met Kirsten bij te kletsen en aan het water te relaxen.

Tropische temperaturen betekenen gelukkig ook zomerse outfits en die heb ik toch wel erg gemist de afgelopen maand. Ik heb nog zoveel leuks in de kast hangen wat ik vaak wil dragen deze zomer, waaronder dit lieve, blauwe jurkje van Closet London. De lengte is perfect en het jurkje is heerlijk luchtig door de ietwat verborgen split aan de voorkant. Oh en trouwens, de jurk is momenteel in de uitverkoop! Altijd leuk om te weten, toch?

Closet London
jurkje | Sacha hakken | Buddies Amsterdam kettinkje met schelpen

Closet London Fashiable

Closet London Nanne

outfit Nanne van Hout

Closet London dress Fashiable Nanne

Closet London outfit Nanne

Kom maar door met alle jurkjes! Wat dragen jullie het liefst met deze tropische temperaturen? Maar volgens mij kan ik jullie antwoord al raden: een bikini (of badpak). Ik geef jullie groot gelijk. Geniet van deze zomerse dagen lieve mensen. 

Leave a Comment

(7) comments