Hotspot Rotterdam: KEET

hotspot, Rotterdam, tips /

Vandaag heb ik weer een Rotterdamse hotspot voor jullie in petto. In een zijstraat van De Meent vind je KEET. Een fijne en verrassend grote conceptstore inclusief een ruim koffiecafé in huiskamersfeer achterin. De winkel is feestelijk ingericht en het personeel is super vriendelijk. Nou, wat wil je nog meer?

Keet Rotterdam

Wat? Store, pop-up en café KEET
Waar? Oppert 2a, 3011 HV Rotterdam (Centrum) 
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 09.30 uur – 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 uur – 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur – 17.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

KEET heeft het idee van een conceptstore. Ze bieden webshops en beginnende labels en designers een fysiek verkoopplatform, zonder dat zij aanwezig zijn. Zowel de merken als producten wisselen regelmatig, waardoor het aanbod vernieuwend blijft. Ik werd enorm verrast door de grootte door de winkel. En wat je er allemaal kunt kopen? Zoveel leuks! Denk aan minimalistische sieraden, clipboards, ansichtkaarten, babykleding, cactussen, enzovoort. En dat allemaal aangeboden door de verschillende ontwerpers.

Naast alle hebbedingen is er achterin ook een groot koffiecafé te vinden. De maag kan goed worden gevuld met hun huisgemaakte smoothies, salades en taartjes. Het is een knusse plek om bij te kletsen met je allerliefste vrienden of om in alle rust achter je laptop te werken, wánt er is gratis Wi-Fi. Je mag zolang blijven hangen als je wilt, want bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de quote Hello you. Please stay as long as you like #keetrotterdam. Pluspunt! Toch weinig tijd? Een koffie voor onderweg is geen enkel probleem.

IMG_0896

IMG_2113  IMG_4658.CR2

IMG_4647.CR2

IMG_8694

IMG_4290

IMG_4659.CR2

Hier kom ik beslist nog een keer terug! Kende jij de unieke hotspot KEET al? Ik heb nog een hoop andere Rotterdamse hotspots op mijn to-do list staan die ik ga bezoeken. So stay tuned! 

Leave a Comment

(3) comments

  1. Ohhh, wat ziet het er gezellig en knus uit! Ik ken KEET niet (en sowieso Rotterdam eigenlijk ook niet), maar deze moet ik onthouden. Wat een vrolijkheid :). Fijn!