Hotspot Amsterdam: COTTONCAKE

De Pijp, hotspot, tips /

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar De Pijp blijft me continu verrassen met allerlei unieke hotspots. Het is ook niet zomaar mijn favoriete buurt van Amsterdam. Je vindt hier straatjes vol met de leukste koffietenten en conceptstores; en iedere keer ontdek je weer iets nieuws. Vandaag nemen we een kijkje bij het witte pareltje COTTONCAKE, een conceptstore waar je kunt shoppen én eten.

IMG_3845

Wie? Conceptstore COTTOKCAKE
Waar? 1e van der Helstraat, 1072 NZ HA Amsterdam (De Pijp)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 10.00 uur – 18.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00
Zondag: 11.00 uur – 18.00

COTTONCAKE is een fijne plek om onder het genot van een cappuccino met je vriendinnen bij te kletsen. Via een smal trappetje naar boven kom je bij het zitgedeelte en vanaf hier heb je uitzicht over de winkel. En wanneer je honger of lekkere trek hebt, kan je maag ook worden gevuld met een stuk cake, een fancy ontbijtje of lunch. De menukaart kan je hier bekijken.

Het winkelaanbod wisselt ieder seizoen. Met de zomer in het vooruitzicht zijn er momenteel een heleboel leuke items voor het festivalseizoen te vinden. Ook voor handgemaakte sieraden of kanten lingerie ben je hier aan het juiste adres. Een aantal merken die hier verkrijgbaar zijn, zijn Samsoe & Samsoe, Selected, One Teaspoon en Monocrafft. Ook nieuwe, vaak lokale merken krijgen de kans om hier hun collectie te verkopen.

IMG_3837

IMG_3814

IMG_3838

IMG_3835

IMG_3839

IMG_3822

Kende jij COTTONCAKE al? Wat is jouw favoriete hotspot in De Pijp?

Leave a Comment

(8) comments