Mijn nieuwe rugzak van Sandqvist

new /

IMG_1033

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik vrijwel altijd met mijn rugzak van H&M op de foto sta. Het is gewoon een ideaal ding. Je kan er van alles in doen en het is minder belastend voor je schouders. Omdat ik de tas zoveel gebruik, is hij nu echt aan vervanging toe. Ook voor stage is het wel fijn om een goede kwaliteit tas te hebben. Ik wilde alleen geen rugzak van een merk waar iedereen bij mij op de opleiding mee rondloopt, dus het was wel even een zoektocht om het ideale exemplaar te vinden. Maar het is gelukt!

IMG_1031

De pluspunten
In Tallinn leerde ik het Zweedse merk Sandqvist kennen. Eens een keer wat anders dan Herschel, Fjällräven of Eastpak. Deze rugzak heeft precies hetzelfde model als mijn vorige, maar deze is een stuk steviger en heeft veel meer ruimte. Zo zit er een speciaal vak voor je laptop in en een kleinere met rits voor spullen die je anders snel zou kwijtraken. Ook de twee vakken op de voorkant zijn lekker ruim. De rugzak met gespsluiting kan makkelijk worden afgesteld en ligt lekker op de schouders. Ik weet eigenlijk niet of het nou een mannenmodel is ja of nee, maar ik heb er met mijn smalle schouders gelukkig geen last van, dus ik zeg: unisex.

Prijs
De prijs ligt gemiddeld misschien wat hoger, maar het is wel een investering waar ik lang plezier van zal hebben. Er zijn rugzakken in verschillende prijsklassen verkrijgbaar en aan deze zit een prijskaartje van 109,95 euro. En misschien kun je op internet nog een mooie kortingscode op internet vinden. Ik heb de tas op Zalando (dit is geen sponsoring!) besteld en had zo 10% korting op mijn bestelling weten te krijgen, omgerekend 11 euro. Dat is toch weer mooi meegenomen. 
 IMG_1042

Ik ben mega blij met nieuwe rugzak van Sandqvist. Ben jij ook zo’n fan van rugzakken?

Leave a Comment

(16) comments

  1. Ik vind rugzakken altijd heel mooi, zo ook deze! Maar bij mijzelf vind ik het toch gek staan, ik heb wel 1 rugzak, die lijkt een beetje op deze :) Mooi koopje, de prijs ligt misschien wat hoger maar de kwaliteit ziet er goed uit!

  2. Ik vind deze echt heel erg leuk! Een fjallraven kanken tas staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze misschien nog wel mooier vind!!

  3. Ik was dus ook opzoek naar een rugzak die niet iedereen had en ik kwam uit op Fjallraven, haha. Niemand op school kent het, dus de keuze was snel gemaakt. (Ik was er verliefd op dus het kwam goed uit, haha.) Wat is ‘ie leuk en over het algemeen gaan rugzakken meestal best lang mee, dus ik denk dat deze het ook wel een aantal jaar zal volhouden. (: