Lui Jo Eau de Parfum

new /

Lui Jo kende je waarschijnlijk als Italiaans modelabel, maar sinds een tijdje heeft het merk ook een parfum op de markt gebracht. Een geur die ik al een poosje op het oog heb, maar nu staat de lavendelkleurige flacon dan eindelijk op mijn schouw te pronken. Ik ben gelukkig.

Lui Jo Eau de Parfum

Lui Jo Eau de Parfum is het hele jaar door heerlijk

De parfum van Lui Jo omschrijf ik als mild, maar met een fruitig tintje. Een geur geschikt voor ieder seizoen van het jaar vind ik. Het is enorm lastig om zoiets in woorden uit te drukken, maar ik ben absoluut fan. Ik houd enorm van parfum, maar ze hoeven van mij niet zo’n opvallende geur te hebben dat je neusgaten er wijd open van gaan staan. Nee, dit is echt een ‘Nanne’ geur. Geschikt voor zowel overdag als ’s avonds.

Lui Jo Eau de Parfum

Luxe uitziende parfumfles

Ook het uiterlijk van de parfum mag niet worden overgeslagen. De lavendelkleur doet mij direct aan de lente denken en de gouden details met loshangend diamantje zorgen voor een luxueuze extra. Het doosje met gouden letters is eigenlijk ook te zonde om weg te gooien, haha.

Lui Jo Eau de Parfum

Waar te koop? Verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Lui Jo Eau de Parfum is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 75 ml en zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Wellicht een goede tip: tot en met 15 november krijg je 20 procent korting op alle geuren. Bij Douglas heb ik de geur nog niet kunnen vinden.

Kende jij deze geur al? En welk parfum draag jij op het moment graag?

Leave a Comment

(3) comments