6 inspirerende Instagram accounts – Deel 2

inspiration /

Instagram kun je tegenwoordig wel met Pinterest vergelijken. Iedereen doet zijn of haar stinkende best om een mooie feed te creëren, daar kan ik nog wel eens jaloers op zijn. Twee maanden geleden postte ik deel 1 met inspirerende Instagram accounts en dit artikel viel zo erg in de smaak dat een volgend deel onvermijdelijk was. Wederom zijn het Instagram accounts die ik onlangs heb ontdekt en stuk voor stuk prachtig zijn.

inspirerendeinstagrams

@princess_on_air
Gek op alles wat met de natuur te maken heeft? Het was echt moeilijk om een selectie te moeten maken, want haar feed is werkelijk prachtig. Ze leert ons op een andere manier naar de schoonheid van de natuur te kijken en ze weet deze fraaiheid dan ook buitengewoon vast te leggen.

Desktop2

@missisn
Nastya Semkina is fotograaf en houdt ook nog eens van bakken. Naar mijn mening een top combinatie en dat is overduidelijk op haar Instagram terug te zien. Ze is een echte levensgenieter, want naast het bakken van de vele taarten en andere lekkernijen beproeft ze ook nog eens schitterende plekken in de wereld. Prima leventje.

inspirerendeinstaaccounts

@henribox
Hij is pas 14 jaar jong en wonend in het geweldige Los Angeles. Zijn foto’s zijn stuksgewijs spectaculair en ik vind het heel bijzonder dat iemand op zo’n leeftijd al zoveel talent heeft. Ik krijg door zijn foto’s gelijk zin om met mijn camera op pad te gaan. Wie gaat er met me mee naar Los Angeles?!

inspirerendeinstagramaccounts

@sammyeasterling
Dit account is van Sam East en hij is fotograaf. Zijn feed is heel erg divers en dat maakt het juist zo leuk. Zo maakt hij foto’s van de skyline van New York, zijn lieftallige vrouw, de natuur en zelfs een kopje koffie ziet er heel fotogeniek uit.

Desktop1

@rosya
Wanneer je van baby poesjes houdt, moet je gelijk even stoppen met lezen en het account van Rosita bekijken. Rosita Pereslavtseva is fotograaf, grafisch designer en reist graag. Op haar Instagram deelt ze al haar fijne en gelukkige momenten uit haar leven, waaronder de lieve kittens. Ook zij bezoekt de meest prachtige plekken in de wereld. Zullen we even van leven ruilen, alsjeblieft?

inspirerende-instagram-accounts

@jayalvarrez
Jullie kennen vast wel de film ‘Blue Lagoon’. Dit was het eerste waar ik aan moest denken bij het zien van deze paradijselijke maar vooral ook romantische feed van Jay. Hij en zijn vriendin Alexis leven in een wereldje waar ik alleen maar van kan dromen. Een blauwe zee, witte stranden, palmbomen, luxe villa’s en ontbijten in de zee.

Wat zijn jouw favoriete Instagrammers?

Leave a Comment

(16) comments

  1. Wauw, heel tof allemaal! Ik vind van account 2 zo knap die foto met al dat fruit, haha! Ik probeer dat ook weleens om dat zo mooi neer te leggen, maar sommige mensen hebben daar zo’n geweldig inzicht in!