My week in photos | Week 29

persoonlijk /

Af en toe zo’n rustige week zonder enige verplichtingen in de zomervakantie kan ik heel erg waarderen. Lekker doen waar je zin in hebt. Mijn week begon met Amsterdam Fashion Week, maar het hoogtepunt was toch wel festival Buiten Westen waar ik gisteren de hele dag was te vinden.

IMG_9745

Zondag had ik een verjaardag van mijn tante en neef. We gingen barbecuen, voor mij de eerste keer dit jaar, en het toetje was dit heerlijke schaaltje vol fruit.

IMG_9781

Zoals jullie al in de vlog konden zien, ging ik maandag naar Amsterdam Fashion Week. Het avond eten was super goed verzorgd en het was zo lekker allemaal!

IMG_9783

Doutzen was aanwezig als speciale gast voor één van de fashion shows en met een klein clubje mochten we haar van te voren ontvangen.

IMG_9830

Samen met Mariëlle op de foto!

IMG_9832

Bij AH to Go ontdekte ik deze sojabonen voor maar 2 euro. Ik nam een bakje mee en maakte het thuis gelijk klaar. Yummy for my tummy.

IMG_9838

Oh, wat is het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars toch spannend. Wie volgt deze serie ook?

IMG_9840

Ik keek samen met Jazz naar Tour de France toen het geluid én beeld opeens wegvielen. Gezellig man.

IMG_9842

Zaterdagochtend fietste ik op en neer naar ’t Kruidvat om mijn wegwerpfoto’s op te halen, maar deze waren helaas nog steeds niet ontwikkeld. Duurt lang! Daarna liep ik nog even Xenos in en daar zag ik onder andere deze coole pizzasnijder.

IMG_9878

Gisteren ging ik samen met Jazz naar Buiten Westen. Zonder twijfel mijn favoriete festival!

IMG_9879

Een kleurrijke stage, een warm zonnetje en heel veel palmbomen. Wat wil je nog meer?!

IMG_9885

Oh oh wat een gezelligheid allemaal!

IMG_9892

Chillings op een boomstronk. De outfit komt morgen online.

IMG_9902

Het fruithapje van Dokter Fruit was ook heel erg lekker en verfrissend.

IMG_9924

Buiten Westen, see you next year!

Vandaag ga ik de foto’s van Buiten Westen bewerken en morgen ga ik richting Nijmegen voor de Zomerfeesten. Fijne zondag iedereen! Gaan jullie nog wat leuks doen aankomende week?

Leave a Comment

(5) comments

  1. Wat een prachtige foto’s allemaal! Wat gaaf dat je op Amsterdam Fashion Week was, en dan nog Doutzen gezien ook! Lucky you! Zij is echt m’n favoriete model, wat een vrouw zeg. En ik kijk ook PLL, het is inderdaad zoooo spannend! Ook al heb ik alle boeken al meermaals gelezen, het blijft echt spannend :) Kijk al uit naar de nieuwe aflevering. Leuk om te lezen dat jij ook kijkt!
    En hoe geweldig is die pizzasnijder?! Haha!
    XO IMKE | Pastellics

  2. Waaauw wat een heerlijke, zomerse foto’s! Ik word er helemaal blij van, ziet er echt zo leuk uit! En door jou ben ik extra nieuwsgierig geworden naar Buiten Westen, leek mij een stralende dag :D Veel succes deze nieuwe week Xx

  3. PLL fan aanwezig hier. Mega spannend en leuk seizoen inderdaad. Ik vind die pizzasnijder tof, lekker origineel. Heerlijk relaxt weekje heb je gehad volgens mij, dat soort weekjes kan ik ook wel waarderen!