Hotspot Utrecht: Antiek & Curiosa

hotspot, slow fashion, Utrecht /
Antiek & Curiosa in Utrecht

Hotspot alert! De komende tijd ga ik in samenwerking met Judith op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We maken een reisje naar onze favoriete steden en zullen in iedere stad twee hotspots fotograferen. De eerste is steeds te zien op myownvogueworld.com – die staat nu al online -, en de tweede op die van mij. Vandaag is de studentenstad van Judith aan de beurt: Utrecht. We nemen een kijkje in het boetiekje Antiek & Curiosa.

Antiek & Curiosa in Utrecht

Wie? Boetiek Antiek & Curiosa 
Waar? Oudegracht 314, 3511 PK Utrecht
Wat? Een winkeltje gevuld met de leukste en schattigste hebbedingen voor in je huisje
Wanneer? Dinsdag tot en met zondag: 11.00 – 17.30 uurJudith en ik hebben een voorliefde voor alles wat tweedehands en vintage is. Het maakt van je kamer een uniek plekje en zo voorkom je een typische IKEA ruimte. Onlangs ontdekte we dit kleine, maar schattige winkeltje net buiten het drukke winkelcentrum van Utrecht en mochten hier rustig rondkijken en foto’s maken. Zo’n heerlijk, bruin winkeltje waar je de tofste items kunt vinden. Ik had een zwak voor alle kaarten en fotocamera’s en Judith kocht uiteindelijk ook iets héél leuks. Scroll naar beneden voor haar aankoop.

Antiek & Curiosa in Utrecht

Antiek & Curiosa in Utrecht 
Ga je binnenkort naar Utrecht? Neem dan ook zeker een kijkje bij Antiek & Curiosa! 

Leave a Comment

(7) comments

  1. Heel leuk artikel! Ik hoop een leuk vintage winkeltje tegen te komen in Rotterdam, waar ik dit weekend heen ga. Zou je iets kunnen schrijven over de prijzen van de vintage winkeltjes die je bezoekt? Zijn de items duur, of juist heel goedkoop?

    X