Mijn kamer in Amsterdam!

lifestyle, persoonlijk /

Een kleine twee weken geleden verhuisde ik naar mijn droomstad Amsterdam. Weer een totaal andere stad, maar ik begin me al steeds meer thuis te voelen en ik moet soms echt in mijn arm knijpen om te beseffen dat alles hier letterlijk om de hoek zit. Mijn kamer is nu echt bijna af en zoals beloofd laat ik vandaag een aantal foto’s zien.

Met een kamer van 9 vierkante meter is het een kwestie van praktisch denken en inrichten. Mijn kamer in Rotterdam was een dansvloer met de 25 vierkante meter, maar dat maakt het ook weer moeilijker om er een knus plekje van te maken. Dat is me, naar mijn mening, hier wel goed gelukt. Met een combinatie van IKEA meubels en veel spullen van de kringloop probeer ik er een persoonlijk plekje van te maken.

Liefde voor mijn kaartenrek van HEMA en mijn landkaart van de kringloop


Onder mijn ‘kledingkast’ heb ik al mijn schoenen staan.


Nog meer aankopen van de kringloop! 


Dit bureautje van IKEA is afgelopen zondag bevestigd. Hieraan kan ik bloggen, studeren en eten. Hoef ik dat niet meer vanuit mijn bed te doen, haha.


De balkondeuren maken mijn kamer helemaal perfect. 


De muren bij mijn bed zijn nog wel kaal. Dit muurtje is heel erg dun en durf hier daarom niks op te hangen, dus ik wil op zoek gaan naar oude filmposters om ze hiermee op te leuken. Iemand een idee waar ik deze kan vinden?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kamer?

Leave a Comment

(44) comments

  1. Dat uitklapbureautje is ideaal! Ik zit in Utrecht op kamers en heb ook maar 10m2, maar met een beetje passen en meten past alles erin. Kleine kamers zijn inderdaad heel knus, dat maakt het echt je eigen plekje! :)

  2. Wat tof!
    Ik verhuis over een weekje ook naar een kamer van iets meer dan 9m2 in Deventer.
    Ben benieuwd hoe ik alles erin gepropt krijg, en ik wil zeker niet zo’n Ikea kamer.
    Gelukkig heb ik daar een eigen balkonnetje, een eigen plekje buiten maakt de kleine kamer ook weer een stukje fijner! Goede inspiratie dit :)

  3. Leuke kamer! Op de dunne muren (waarschijnlijk gipsplaten?) kun je wel fotolijsten etc. bevestigen door een schroefje erin te draaien in plaats van een spijker. Misschien een tip waar je wat mee kunt.

  4. Klein maar knus, tof dat je dat hebt kunnen doen! Lijkt mij toch heel wat om van 25m2 naar 9m2 te verhuizen haha. Het bed bij het raam is zooooo mooi aaah ik hou van een bed bij het raam <3