Sale sale sale | Fashion favourites

inspiration, tips /
De uitverkoop is alweer in volle gang en dat is toch wel mijn favoriete tijd van het jaar wat winkelen betreft. Wat voelt het namelijk toch goed als je een leuk item voor een prikkie hebt weten te scoren. Ik heb wat op het internet rondgekeken en kwam veel leuke sale items tegen, misschien dat jullie er wellicht iets aan hebben! Heb jij al wat leuks kunnen scoren in de huidige uitverkoop? Ik ben nieuwsgierig!


H&MMangoMonki


Pull & BearTopshop

Follow Fashiable on Bloglovin’  Facebook – Youtube – Twitter –Instagram

Leave a Comment

(28) comments

  1. Waaauw, zoveel leuke dingetjes! Voor sale kijk ik liefst in de winkel, aangezien je vaak niets kan terugsturen ^^ Die bordeaux hoed vind ik alleszins super

    Liefs, Liese

  2. Wow jij hebt veel leuke dingen in de Sale gevonden! Mij lukt dat nooit zo en ik ben ook eigenlijk niet met de sale bezig.. Maar de rechter items van de H&M en die van Pull en Bear zijn heel erg leuk!

    liefs Mireille

  3. In de sale is het echt pijnlijk om een koopverbod te hebben haha, maar aan de andere kant goed voor de portomonnee!
    Er zijn zoooveel leuke dingen te krijgen nu altijd! Die rode trui van Pull&Bear is echt leuk!