Fashiablevlog | Introductie

video /
Vandaag heb ik zoals aangekondigd een kort introductiefilmpje voor jullie in verband met mijn nieuwe YouTube kanaal fashiablevlog. Ik heb altijd geprobeerd werk en privé zo veel mogelijk gescheiden te houden, omdat ik het niet fijn vind om heel mijn leven op internet te zetten. Toch is een stukje privé nodig om je blog interessanter en aantrekkelijker te maken voor je lezers en daar wil ik vanaf nu dan ook verandering in brengen. In dit filmpje vertel ik in het kort wat over mezelf, school en mijn blog. Binnenkort ga ik een 50 facts about me tag opnemen en als jullie nog leuke feitjes of ideeën voor mij hebben laat het me weten, want het is zo lastig om er vijftig te bedenken!
Follow Fashiable on Bloglovin’  Facebook – Youtube – Twitter –Instagram

Leave a Comment

(29) comments

 1. Weer een leuk filmpje! Ben benieuwd naar de 50 facts, maar het lijkt me inderdaad moeilijk om er 50 te bedenken. Misschien weten je vrienden of familie nog wat feitjes waar je zelf misschien niet snel op zou komen :)

 2. Heel leuk filmpje om te zien! Ik kan me wel voorstellen dat 50 facts over jezelf verzinnen best moeilijk is. Ik vind het vaak al moeilijk om aan de 10 te komen haha.

 3. Hmmm feitjes… favo eten, drinken, dier, kledingstuk? Heb je gekke trekjes, rituelen, gewoontes?
  Misschien moet je anders andere 50 facts filmpjes kijken op YouTube voor wat inspiratie?

 4. dankjewel voor je lieve reactie! Wat ontzettend leuk om je een keertje in het ‘echt’ te zien!
  Je bent heel spontaan. Sorry, maar ik kom niet echt op een feitje. Hopelijk haal je de 50, hihi. Misschien feitjes over make-up of kleedgeld of goede/slechte eigenschappen? :)

 5. Suoer leuke blog heb je! Ook gaaf dat je een nieuwe lay-out hebt!
  En wat grappig; in juni ben ik ook 19 geworden en ook ik heb dit jaar mijn havo diploma gehaald door een jaar VAVO te doen.
  Heel veel succes met je nieuwe studie straks en met je blog :)