My new shoes

Geen categorie /


Ik mocht vandaag schoenen uitzoeken in de stad. Dat was een moeilijke klus. Want ik heb smalle voeten, dus de meeste schoenen zijn te breed voor mij. Stiekem wilde ik Birkenstocks, maar keek toch even verder of ik mooiere zag. Die missie was niet geslaagd. Nu heb ik gekozen voor bronze Birkenstocks!

Leave a Comment

(2) comments

 1. Save up to 80%, Jordan 2009,Nike shoes including 2009 new styles,other popular sneakers,
  Luxury handbags,as LV,GUCCI,FENDI,CHANEL,PRADA,ED Hardy,COARCH,D&G.
  From http://www.gobrandmall.com
  Shipping is free to the most part of world.
  Our website is construction now,the products will update in these days.
  If you want to buy any sneakers that don’t exist in it,please feel free to contact me,we will meet your demand.
  Welcome!